Over ons

Over Just Give It

Just Give It is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het personaliseren van originele geschenken en cadeau-artikelen. Tevens ontwerpt en vervaardigt Just Give It onder andere unieke naamborden voor consumenten, verenigingen en bedrijven.

Uw voordeel is dat u bij Just Give It mag meedenken over het ontwerp, een eigen tekst / gedicht kunt aanleveren, een gewenst lettertype kunt opgeven, etc.

Dit alles om een uniek persoonlijk cadeau voor u te verwezenlijken.

Just Give It ontwerpt en vervaardigt de meeste producten zelf in eigen huis. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid om uw ideeën & speciale wensen direct te vertalen naar een product dat aan uw verwachtingen voldoet. 

Just Give It heeft een ruim assortiment originele cadeau-artikelen, waarvan de meeste naar wens kunnen worden gegraveerd. Denkt u bijvoorbeeld ook eens aan:

    • gegraveerde artikelen om een cadeau persoonlijk te maken (b.v. gegraveerd hartje om aan een fles wijn / bloemen of ander cadeau te hangen, etc.).
    • gegraveerde artikelen om een ruimte een persoonlijke tint te geven (b.v. sfeervolle waxinelichthouders op een trouwlocatie / restaurant, een geboortewolk voor de kinderkamer, een fotolijst in de stijl en tekst van de geboortekaart, tekst- / gedichten- / spreuk- of naamborden, etc.).
    • gegraveerde artikelen voor vrijwilligers / werknemers / leden van verenigingen (b.v. sleutelhangers / magneetjes met tekst en logo, bedankjes, awards, etc.)
    • gegraveerde artikelen voor speciale gelegenheden (b.v. start van nieuw bedrijf, jubilea, valentijnsdag, diploma-uitreiking, moederdag, vaderdag, Sarah en Abraham, doop, etc.).

Ons assortiment van producten zal blijven wisselen ten gevolge van trends, nieuwe ideeën alsmede door het soms tijdelijke aanbod van onze leveranciers. Sommige producten zullen echter altijd aangeboden blijven worden, met name de producten die geheel in eigen huis worden vervaardigd (alles van plexiglas). 

Just Give It is gevestigd in Duiven (Gelderland). Naast Just Give It zijn wij ook eigenaar van de webwinkel www.mijnrouw.nl (gepersonaliseerde rouw- en herdenkingsartikelen voor mens en dier).

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0316-849719 of per mail [email protected]

Neem gerust een kijkje op onze website en laat u verrassen door onze producten.
Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een bepaald product?, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op (middels e-mail of telefonisch) en wij zullen samen met u kijken wat er mogelijk is.
Alvast bedankt voor uw vertrouwen.

Het Team van Just Give It