Plexiglas met Led voor in de vrachtwagen

€115,00
Artikelnummer: 218.70
Levertijd: Circa 5 werkdagen

Deze led verlichting met plexiglas (8 mm dik en onuitwisbaar ingegraveerd middels een laser) trekt zeker de aandacht en is speciaal voor in de vrachtwagen 
Compleet slechts € 115,00 inclusief BTW voor een lengte van 25 cm.

De uitvoering is in RGB (meerdere kleuren zijn instelbaar alsmede diverse programma’s mogelijk waaronder o.a. automatisch kleurverloop en knipperfunctie). Dit product wordt compleet geleverd inclusief een sigarettenvoeding (24V), een RGB-controller, een RGB verlengkabel van 1 meter lang en een afstandsbediening (infrarood). Maximale te overbruggen afstand vanaf sigarettenplug is zodoende 3 meter.

De led verlichting wordt gemaakt met jouw eigen tekst en/of afbeelding naar wens en bestaat uit een zeer dun aluminium profiel onderaan het plexiglas alsmede twee zuignappen (inclusief).
De hoogte van het plexiglas wordt door ons automatisch aangepast naar gelang de gewenste tekst en/of afbeelding. Een gewenst lettertype voor jouw tekst kun je uitzoeken op de website: www.dafont.com en vervolgens aan ons door geven.

Jouw gewenste afbeelding moet een zogenaamde lijntekening (vectortekening) zijn. Deze mag per e-mail aan ons verstuurd worden ([email protected]). Bij voorkeur ontvangen wij jouw afbeelding / logo als zogenaamd eps-bestand, ai-bestand, svg-bestand of anders als jpg-bestand.
Je ontvangt vooraf een digitaal concept (voorbeeld) van de opmaak ter goedkeuring c.q. aanpassing naar wens. Een foto graveren is niet mogelijk.

Uiteraard krijg je korting bij afname van meerdere stuks.

Wij voorzien deze led verlichting niet met gravures, afbeeldingen en/of logo’s die beschermd zijn (copyright) en waarvoor je geen toestemming c.q. licentie hebt om deze te mogen gebruiken (bijvoorbeeld logo’s van voetbalclubs e.d.).


Nog vragen of speciale wensen? 
Vraag het ons gerust.

 

 

 

 

 

 Materiaal: Aluminium met plexiglas
Kleur: grijs
Personalisatie: Gravure van bedrijfslogo en / of tekst
Breedte: 20 cm
Hoogte: variabel
Dikte: 8 mm (plexiglas)
Gewicht: ca. 1,0 kg
Gebruik: Uitsluitend binnen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen